Poze din Braşov şi nu numai

Am stat in seara asta si m-am gandit asa, de ce sa mai bag eu pozele pe care le fac prin Brasov sau pe unde mai merg printre posturi cand pot sa fac o pagina special numai pentru lucrul asta. Si iata concluzia, de acum inainte toate pozele pe care le voi face le voi posta aici, asta in caz ca vreti sa le vedeti din nou le puteti gasi aici. Nu mai mut pozele care le-am pus printe postari ca e pierdere de vreme.

Poze din Brasov.

M-am hotarat sa pun niste poze din Brasov facute de altcineva nu de catre mine. Pozele sunt facute de catre Diana Bordianu. Cu ocazia asta vreau sa ii multumesc pentru aceste poze.

           

Poze din Londra.

Am promis ca o sa pun poze din Londra, pe unde am fost si ce am vizitat, asa ca ma tin de promisiune. Aveti pozele mai jos.

      

17.08.2010

Raul Suceava :

16.08.2010

Pe tren Roman – Suceava :

14.08.2010

11.08.2010

Podul rupt de catre raul Suceava :

10.08.2010

Prima zi cand am ajuns in Veresti :

Advertisements

11 comments

  1. Pingback: Acasa « Viata ?!
  2. Sunt interesantele pozele si pasiunea ta pt calatorii, pune si din Bv pt ca mi-e tare drag orasul ala, am sa iti dau si eu cateva zeci :)) incerc sa ajung cat de des pot pe acolo, eu fiind din Buc. Am si o matusa si un verisor acolo. Imi plac Teatrul (pe care l-am recomandat si pe blog la mine si il promovez, alaturi de orasul Brasov, si pe http://www.inromania.info), Tampa, Republicii, toate stradutele pietonale, targusoarele, concertele din Piata Sfatului, Ando’s, turnurile, zidurile, drumul pe munte pana la poiana, cam tot ce are legatura cu centrul vechi si natura 🙂 Sa inteleg ca acolo locuiesti? As vrea si eu sa ma mut acolo.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s