Despre mine

       Ma numesc Boicu Bogdan (Boogie). Se pare ca sunt posesorul acestui blog. In prezent acesta este al doilea meu blog, dar in total am avut trei. Dupa cateva probleme la cel de-al treilea m-am hotarat sa revin la acesta din motive de securitate, desi sunt cam limitat.  M-am apucat de scris din simplul fapt ca aveam ceva de spus si se pare ca am prins gustul acestui lucru. Scriu de la sfarsitul lui 2009, evident cu cateva pauze vrute sau nevrute.  Dar cat ma mai tin tastatura, capul si mainile, voi scrie in continuare.

Daca doriti parteneriate, sa ma injurati, sa vorbiti cu mine verzi si uscate ma puteti gasi la urmatoarea adresa de e-mail :  boicu_bogdan2000@yahoo.com

Desi nu promit ca voi raspunde la toate cererile pe care e posibil sa le primesc. Voi face tot posibilul sa raspund fiecarei persoane in parte.

Advertisements

27 comments

  1. asa e boogie nu conteaza cum arati ci important e ce scrii ce ai in cap si -n suflet oricum esti un ingeras mik.

    1. Da, e buna. Numai ca si ea creeaza dependenta si de la un timp nu isi mai face efectul cum trebuie. La mine asa s-a intamplat dupa o perioada si am renuntat la ea un timp, iar acum beau din nou si vad ca isi face efectul.

  2. @Hayate, ce texte bagi si tu. 😆
    @Serj, corect, cred ca o sa ai dreptate, una din doua. Sper ca a 2-a varianta, dar nu imi place comparatia cu acea persoana.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s