Iarna în autobuz, nu pe uliţa.


Tot ceea ce vă doresc este că iarna să nu încercaţi să circulaţi cu transportul în comun din Braşov pentru că în marea majoritate a autobuzelor este doar puţin mai frig că afară şi decât să stai într-un loc pe scaun şi să dârdâi uitându-te pe geamul îngheţat, mai bine faci un drum pe jos până la destinaţie.

Asta mi s-a întâmplat acum câteva seri, cred că acum o săptămână, sau cam aşa, într-o seară în care am luat un autobuz să mă duc şi eu spre casă ca omul, mare greşeală am făcut. În afară de faptul că afară era un frig de crăpau pietrele îţi mai rupeai gâtul la fiecare pas făcut.

Aşadar m-am urcat în autobuzul cu pricina, moment în care am înţeles că dacă o să pun mâna pe bară să mă ţin, cel mai probabil voi lăsa jumătate din piele acolo lipită, motiv pentru care am mers ca o rata încercând să îmi menţin echilibrul până la primul scaun pe care l-am găsit liber.

Şi cum vă spuneam, în autobuz era doar puţin mai frig că afară, geamurile erau îngheţate, căldura nu era pornită, iar toţi ce din autobuz, o mână ne oameni stăteau zgribuliţi pe scaune gândindu-se la revelionul ce va urma, cel mai probabil, eu mă gândeam doar cum să ajung mai repede acasă şi nu într-un cub de gheaţă.

Aşadar dacă aveţi de gând să circulaţi cu transportul în comun din Braşov pe perioada iernii o faceţi pe propria piele, dacă nu se poate să luaţi un taxi, mai bine mergeţi pe jos, aşa va mai încălziţi, mai fumaţi o ţigară, mai beliţi ochii la ceva şi trece altfel timpul.

Sursele imaginilor le puteţi găsi aici şi aici.

Advertisements

3 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s