Discuţii şi discuţii.


Discuţii care au loc în sala de aşteptare la pneumologie, discuţii legate de regimul ceauşist, cum că, copii din ziua de astăzi nu mai sunt cum erau cei de atunci, păi şi normal că nu mai sunt cum sunt cei de atunci pentru că societatea este altfel, este logic ca şi persoanele să fie altele, doar nu suntem cu toţii traşi la xerox, pula mea.

Discuţii cu privirea la societatea din ziua de astăzi, cu privire la faptul că marea majoritate nu muncesc, nu fac nimic pentru a fi ţării mai bine. În cazul acesta le recomand eu să îşi caute ceva de lucru în momentul actual să vedem dacă îi mai angajează cineva fără experienţă. Aaa, da, absolut nimeni aşa că fuck off.

Discuţii legate de educarea copiilor prin pedepse aplicate acestora. Gen dacă nu faci cum spun eu “cobor catania din pod” şi multe alte expresii pe care sunt sigur că le ştiţi sau care v-au fost spuse. Evident că din punctul lor de vedere aducerea de argumente cu privire la un lucru ce nu trebuie făcut iese din discuţie, pe principiul “bătaia e ruptă din rai”. Pula bătaia e ruptă din rai, în primul rând raiul nu există şi în al doilea rând nu poţi educa pe cineva cu bătaia. Dar ce să le ceri celor care au rămas setaţi pe vechile principii, poate doar să le spui “ţărâna uşoară”.

Aaa da şi vechile discuţii cu privire la cât de mult a trăit “ţata Floarea” comparativ cu “tanti Verginica” care vorba vine, era în floarea vârstei la vârsta de 80 de ani. Păi de unde naiba ştii tu ce a făcut una şi ce a făcut cealaltă, cum a trăit una şi cum a trăit cealaltă? Eşti clarvăzător? Unele persoane sunt pur şi simplu proaste şi nimic mai mult.

Aceste discuţii au avut loc într-o zi obişnuită în sala de aşteptare a unui spital de pneumologie din Braşov. Dacă aceste discuţii au avut loc în câteva ore, aş dori să mă întreb cam ce s-ar putea discuta într-o lună întreagă pe acele holuri. Tare mi-aş dori să fiu o muscă pe perete pe holurile respective timp de o lună de zile.

Sursele imaginilor le puteţi găsi aici şi aici.

Advertisements

3 comments

  1. sunt des auzuite… dar mai ales alea cum ca atunci nu erau atatea boli ca si acum. dar adevarul e ca nici stiinta nu era ca atunci.

  2. Surprinzător, dar sunt unii care daca vrei sa munceşti ca muncitor necalificat nu te angajează, şi dacă le mai zici că ai şi studii superioare parcă le-ai dat cu ceva în cap. Se pare că nu-s bune nici studiile… mă amuză treaba asta.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s