Grupuri şi grupuri.


Oamenii vor numai în grup. Peste tot numai grupuri şi grupuleţe, bărbaţii au ajuns să se ducă să se pişe în grup mai nou, îmi şi imaginez 5 inşi lângă un pisoar cum fac „brain storming”. Femeile oricum se duceau mereu în grup la toaletă, deci este deja main stream, cred că bărbaţii ai copiat femeile în acest sens, dar nu înţeleg de ce.

Toată lumea simte nevoia să aparţină unui grup, nu contează ce tip te grup, sau îşi găseşte persoane cu aceleaşi pasiuni ca şi ei şi îşi întemeiază un grup al lor. Dar oare chiar trebuie să facem parte neapărat dintr-un grup? Oare ce se întâmplă dacă nu facem acest lucru, o să devenim nişte paria ai societăţii pentru că nu dorim să facem parte din acel grup, sau pentru că nu ne integram?

Putem face comparaţia acum între grupuri şi efectul de turmă, pentru că efectul de turmă face parte dintr-un grup, cel puţin din punctul meu de vedere pentru că dacă într-un grup, unul sau una (ca să nu facem discriminări) spune să se facă un anume lucru, de exemplu să iasă acum la -15 grade afară în frig şi să alerge dezbrăcat/a, sunt mulţi care vor spune că nu vor face acest lucru, dar dacă persoana respectivă se dă pe sine ca exemplu făcând acest lucru, atunci şi restul persoanelor din grup, vor face acest lucru, sau dacă nu o mare parte.

Nici sexul nu mai este ce a fost, înainte sexul se făcea în 2, dar acum şi acesta a ajuns să se facă în grup. Bănuiesc că la un moment dat nici nu îţi mai dai seama ce se întâmplă.

Sursele imaginilor le puteţi găsi aici şi aici.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s