Ce te macină ?


Ce te macină din interior spre exterior, îţi mănâncă zilele şi nopţile, nu te lasă să dormi, nu te lasă să trăieşti dar nici să mori în acelaşi timp, se afla doar în interiorul tău şi nu te lasă să faci nimic din ceea ce ţi-ai dori sau te lasă, dar nu îţi dă curaj sau un impuls să faci acel lucru, dar totuşi te macină.

Ce este acel lucru care te face să mergi mai departe, dar în acelaşi timp te face să te gândeşti să te opreşti definitiv şi irevocabil? Să nu mai insişti, pur şi simplu să te dai bătut, să te laşi purtat de vând că o frunză, să nu mai depui efort să te împotriveşti, doar să accepţi totul aşa cum se întâmplă.

Dar până la urmă ce ne macină pe noi, întrebările pe care le avem şi nu primesc răspunsuri, cuvintele nespuse, dezamăgirile de la persoanele la care nu se aşteptam? Pe fiecare din noi îl măcina un anumit lucru, sau poate mai multe, dar fiecare ştie ce anume i se întâmplă, sau cel puţin aşa crede, că ştie acest lucru.

Parcă totul este în zadar, faci un anume lucru doar de dragul de a-l face, sau pentru ca te-ai obişnuit cu poziţia în care te afli făcând acest lucru. Chiar dacă nu îţi face neaparat un bine, totuşi nu te poţi opri, deoarece a intrat in obişnuinţă şi din reflex ajungi să faci lucrurul respectiv. Ca la fumatori, aceştia ştiu că este dăunator sa fumezi, dar ei tot continuă să facă acest lucru.

PS : Şi eu sunt fumător.

Sursele imaginilor le puteţi găsi aici şi aici.

Advertisements

One comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s