Nervozitate.


La un moment dat ajungi să cedezi nervos. De ce?! Nici tu nu ştii. Ajungi să te enervezi din nimicuri, ajungi să înjuri că la uşa cortului pentru nişte porcării, ca să le spun aşa. Dar întrebarea este, de ce ajungi să cedezi nervos? Cu siguranţă nu ţi se întâmpla acest lucru dacă stai toată ziua în puf şi aştepţi să pice totul din cer, aşa nu ajungi să cedezi nervos.

Ajungi să cedezi nervos atunci când zi de zi ajungi să dai de acelaşi lucru de căcat, de aceeaşi persoană care te fute la icre şi de aceeaşi pătură socială care are un grad de inteligenta sub nivelul mării, abia atunci ajungi să cedezi nervos, dar poate nici chiar arunci. Să spunem că poate eşti o persoană care rezistă la astfel de căcaturi, dar întrebarea este, până când?

Până în momentul în care începi să spui totul în faţă, momentul în care îţi exprimi părerea pe care o ai faţă de acele lucruri, îţi iei “jucăriile” şi pleci. Acolo şi atunci este apogeul, după aceea urmează calmul după furtună, iar într-un final poate apare şi regretul. Deşi sunt foarte slabe şansele să mai apară şi regretul faţă de persoanele şi lucrurile respective, mai ales dacă nu îţi pasă nici cât negru sub unghie.

De aceea se pare că oamenii se enervează pe oameni, pe societate, pe ei înşişi şi pe orice le pica în cale. Nu cred că exista persoana pe pământul ăsta care să nu fi explodat vreodată de nervi dintr-un nimic, acest lucru stă în natura noastră din păcate pentru noi şi pentru cei din jurul nostru. Trebuie să învăţăm să ne temperăm şi când să spunem “Stop, e de ajuns!”.

Sursele imaginilor le puteţi găsi aici şi aici.

Advertisements

One comment

  1. Autocontrolul este desigur important si cand nu poti sa faci asta focalizeaza atentia catre alte domenii. Fii nervos cu ghilimele de riguaore in dormitor- te va elibera!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s