A merge, a păşi.


A merge, a pune un picior în faţa celuilalt. Mulţi ar spune că nu este atât de greu precum pare, poate nu este atât de greu, dar dacă drumul pe care mergi nu este cel corect, dacă drumul pe care ai apucat să mergi este greşit, iar numai la jumătatea acestuia ţi-ai dat seama de acest lucru?

Vedeţi, nici mersul acesta nu este atât de uşor precum pare, trebuie să încerci să îţi dai seama din timp cum să mergi şi în ce direcţie, altfel ajungi să regreţi drumul care ţi l-ai însuşit şi calea cu care ajungi să te deprinzi.

Oare câţi dintre noi “mergem” în direcţia în care ne-am dorit de când ne ştim? Oare câţi dintre noi am realizat ceea ce ne-am dorit din copilărie şi oare câţi dintre noi am avut vise în copilărie pe care le-am fi putut realiza sau nu în momentul de fată sau pe care le putem realiza în viitorul apropiat?

Aşadar a pune un picior în faţa celuilalt este floare la ureche, dar până a te deprinde cu adevăratul “mers” mai este cale lungă de străbătut; iar dacă totuşi cineva reuşeşte să ajungă la capătul acestui drum ca o persoană împlinită spiritual, înseamnă că această persoană s-a deprins cu această taină a mersului spre viitor şi spre realizare. Nu neapărat realizare materială, cât mai mult spirituală.

Sursele imaginilor le puteti găsi aici şi aici.

Advertisements

One comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s