Hoţul strigă hoţul.


Cam aşa se întâmplă în ultimul timp peste tot, în politică, în televiziune, în societate, în viaţa de zi cu zi, iar ce este mai rău este faptul că unele persoane se complac în această postură şi ajung să creadă că este în regulă să facă acest lucru încontinuu indiferent de ceea ce se întâmplă în jurul lor.

Dar nu vreau să vorbesc despre lucrul acesta care este predominant în politică din ziua de astăzi, deşi ar fi idei şi subiecte nenumărate pe care l-am putea culege din rândurile celor ce ne conduc ţara, sau cel puţin asta cred ei că fac şi mai cred că o fac bine, dar să-i lăsăm în treaba lor şi să revenim le subiectul nostru. Avem timp să îi spurcăm de acum înainte.

Prin această sintagmă “Hoţul strigă hoţul” mă refer la un articol ce l-am citit acum câteva zile pe net, un articol în care MediaPro a depus o plângere la CNA şi la poliţie în legătură cu anumite site-uri care au trafic mai mare decât site-ul lor de cacao şi anume voyo. Se pare că îi roade faptul că un singur site de seriale online poate strânge mai mulţi vizitatori decât jegurile proteviste.

Şi când spun că hoţul strigă hoţul mă refer la o imagine care am văzut-o circulând pe net în care se vede clar cum această mare televiziune sta la seed la un film care l-a descărcat de pe net, iar mai apoi ei se bat cu pumnul în piept că depun plângere împotriva altor site-uri pentru că fac piraterie. Ok, hai să depunem şi noi plângere la sediul CNA împotriva acestei televiziuni pentru că şi ea descarcă filme ilegal.

La câtă josnicie au ajung unele trusturi de televiziune doar pentru că nu le mai ajunge plapumă şi pentru a-şi promova un site de căcat pe care nici nu ai ce vedea în afară de serialele care sunt create tot de ei şi care sunt pur şi simplul penibile şi nişte filme de când era bunica fata.

Aşadar, hoţul strigă hoţul şi la case mai mari.

Sursele imaginilor le puteţi găsi aici, aici si aici.

Advertisements

7 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s