Lenea distruge vieţi.


Sau cel puţin distruge o jumătate de viaţă. De asta ne merge noua atât de bine, pentru că în mare parte multor persoane le este lene să facă ceva pentru ele, pentru a le merge mai bine. S-au obişnuit să fie servite să aştepte ceva de la cineva nu să facă ceva pentru acel lucru.

Nu spun că eu nu sunt leneş, ba sunt şi încă destul de mult, dar când vine vorba să fac ceva pentru a-mi uşura viaţa, pentru a fi mai bine las lenea la o parte. Până la urma lenea este doar o stare de moment care ar trebui să treacă.

Numai că unele persoane s-au obişnuit să trăiască în lene, s-au obişnuit să li se servească totul şi să creadă că toată lumea stă pentru a le face pe plac. Ei bine, nu este aşa, fiecare persoană cum îşi aşterne aşa doarme, dacă a ales să nu facă nimic pentru a-i fi mai bine, pentru a-şi face viaţa mai uşoară, problema lui.

Până la urmă există liberul arbitru, iar fiecare este liber să facă ceea ce doreşte cu viaţa sa. Dar ne este lene să facem ceva pentru noi ca naţiune, pentru noi ca popor. Asta mă deranjează cel mai mult, stăm şi aşteptam să ne pice din cer o minune, ei bine singură minune este aceea care o vom face noi, nu care va veni într-o zi cu soare şi cu două dimineţi.

Sursele imaginilor le puteţi găsi aici şi aici.

Advertisements

3 comments

    1. Pai nu multa lume sta si asteapta sa se intample ceva ? Sa castige la loto, ruleta, poker sau alte chestii ? Nu asteapta bani munciti usor, chiar degeaba daca se poate ?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s