Incompetenţa CFR-ului.


Sigur ştiţi despre ceea ce vreau să scriu, este imposibil să nu va fi uitat la televizor şi să nu fi observat ceea ce se întâmplă în România când este viscolul al mai mare şi nimic nu poate circula pe şosele, pe sine, pe mare sau mai ştiu eu pe unde. Dar se pare că, CFR-ul a încercat să pună natura la zid şi să dovedească faptul că este cu mult superior faţă de aceasta.

Din păcate nu prea i-a reuşit acest lucru, iar sute de oameni au îngheţat de frig vreo 60 pe la “cucuieţii din deal” până au reuşit să se întoarcă acasă, într-un final. Ceea ce mi se pare cu adevărat o cretinitate este faptul că mecanicul de locomotivă şi cine se mai ocupă de transportul trenurilor pe alea două şine au fost de acord să plece la drum chiar dacase anunţa vreme înfiorătoare.

Asta poate demonstra doar faptul că acele persoane nu gândesc şi că au pus viaţa a nu ştiu câtor persoane în pericol, dar nu, directorul CFR, sau nu ştiu cine naiba s-a apucat să facă declaraţii cum că, călătorii să spună mulţumesc că nu trebuie să plătească bani în plus pentru că vor fi duşi la destinaţie pe alte rute ocolitoare. Mă întreb dacă ăla chiar s-a gândit înainte să vorbească.

Păi ba, ar trebui să le dai tu oamenilor bani că au stat 60 de ore în frig în jaful tău de tren, nu să îţi mulţumească ei că nu le-ai cerut bani în plus. Dar când eşti prost şi viaţa e grea, ce să-i ceri. Cred că acum ar trebui să le mulţumim hoţilor că nu ne-au luat şi hainele de pe noi şi drept mulţumire să le mai dăm 100 de lei.

Oricum CFR-ul este la pământ de ceva timp şi mai bine ar face să rămână acolo la pământ, că dacă se ridică observăm cu toţii că fac numai prostii. Eventual ar trebui să intre puţin sub pământ, poate răsare altceva mai bun în locul lor, dar rămâne doar să sperăm şi să ne facem cruce înainte să ne urcăm în tren.

Sursele imaginilor le puteti gasi aici si aici.

Advertisements

10 comments

 1. Normal era ca CFR sa platesca despagubiri. Dar, nu se poate, caci CFR nu are competitie, este unicul, din pacate.
  Oare in Canada, unde ninge nu gluma, tot asa o fi?

 2. lasa ca nici calatorii n-au dat dovada de prea multa minte urcandu-se in trenul ala 😀

  tot nu pot sa-i inteleg… ce naiba e asa urgent sa plece la drum in conditiile astea?

 3. Mie mi se pare incredibil sa stai mai bine de 2 zile in tren blocat, e ca un cosmar… Dar uite ca se intampla… Pacat de oamenii aceia care au patimit. Pe ei scuzele nu ii mai incalzesc cu nimic.

 4. @derscanu, eu cred ca mai sunt cateva trenuri particulare, dar nu circula pe distante foarte mari si in plus au niste preturi mult mai ridicate decat CFR-ul. Poate cei din Canada se resemneaza. 😆
  @bucuros. pai nu ai nici o sansa daca lupti impotriva naturii, dar se pare ca unii chiar nu gandesc.
  @Lutamoshikito, pai normal ca trebuie sa gasesti mereu o solutie ca nu stai si astepti mereu la infinit.
  @Bogdan, poate aveau lucruri urgent de rezolvat, oricum am auzit ca erau si niste fotbalisti care trebuiau sa ajunga in bucuresti pentru nu stiu ce meci sau antrenament, deci eu chiar aveau motiv.
  @Dianaf89, tin minte ca erau odata mic cand am stat vreo 4 ore si mi s-a parut o eternitate.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s