Dacă dispar de pe blog…


Dacă nu o să mai scriu pe blog o perioadă de timp, dacă nu voi mai fi online o perioadă de timp, dacă nu voi mai fi activ comentând blogurile pe care le citesc, să ştiţi că nu am murit, nu m-am lăsat de blogging, nu s-a întâmplat absolut nimic cu mine, pur şi simplu să ştiţi doar că mi s-a ars monitorul. 😆

De mult timp observ că am probleme cu el, porneşte când vrea, de oprit nu se opreşte, că dacă se oprea când vroia el, până acum era dat de toţi pereţii. Dar pur şi simplu câteodată nu vrea să pornească. Am vorbit cu cineva şi mi-a spus să aştept să văd ce se întâmplă, să aştept până nu va mai merge deloc şi atunci ori îl duc la reparat, ori îmi iau altul, dar am eu o presimţire că sfârşitul îi este aproape.

Aşadar la un moment dat voi lipsi o perioadă nedeterminată din mediul online. Problema este că nici eu nu ştiu acea perioadă că să vă pot da o cifră exactă, dar bine că am reuşit să vă anunţ măcar acum în ceasul al treisprezecelea. Oricum cred că îi ajunge şi monitorului asta câţi ani a funcţionat, o să se odihnească şi el, definitiv.

În concluzie şi la urma urmei, aştept cu strângere de inimă momentul în care nu îmi va mai funcţiona monitorul şi poate atunci pun şi eu mâna mai mult pe învăţat, pentru că până la urmă tot răul este spre bine, nu? Ţin minte când mi s-a ars placă video şi a trebuit să îmi cumpăr alta, o anumită perioadă am stat fără PC şi drept urmare am stat cu nasul numai în cărţi, mai mult ca sigur aşa se va întâmpla şi acum.

Sursele imaginilor se găsiţi aici si aici.

Advertisements

17 comments

  1. Ai putea cumpara un SH, dar sa stii ca si daca ai lua pauza o saptamana sau doua si ai citi cateva carti bune, nu ar strica. Internetul va fi aici si dupa pauza, caci si eu cand mai plec prin tara nu am netul cu mine, si nu a explodat online-ul, nici nu au disparut cei ce ma citesc, caci exista reader.
    Daca vei citi ceva carti bune, nu ar strica sa ne zici si nou, sa ne recomanzi ceva.

    1. Multumesc ca mi-ai sarit in ajutor Bucur, dar deocamdata vad ca mai merge asta, iar daca se intampla ceva cu el gasesc eu de la cine sa imprumut. Tine-l acolo ca poate o sa ai si tu nevoie de el, nu stii ce se poate intampla.

  2. Nasol moment … eu am ramas pe la jumatea lui decembrie fara monitor … noroc ca mai era in garantie asa ca mi-au dat altul vreo doua saptamani pana cand a venit de la reparat.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s