Leapsa – Interviu


Am primit aceasta leapsa de la Marinica Andrei si sunt nerabdator sa ii dau curs. Asadar sa incepem cu inceputul.

1. Când ai început să scrii online?

Prima data cand mi-am facut un blog si am inceput sa scriu a fost in data de 28.10.2009, acum aproximativ un an si 6 luni. Prima data am avut blog pe blogspot, apoi pe wordpress si acum aici. In viitor cine stie unde o sa mai am blog. Am inceput sa scriu pentru ca am simtit ca am ceva de spus lumii. Probabil in acea perioada un avem si toate corabiile pe acasa.

2. Ce te motiveaza să scrii pe blog ?

In primul rand Romania ma motiveaza. Faptul ca traiesc aici imi da idei nelimitate pentru a scrie articolele. Ma mai motiveaza cititorii, care vad ca au si ei un punct de vedere la ceea ce am scris. Asta ma face sa scriu in continuare.

3. Cum reacţionezi la comentariile negative ?

Le iau in seama, mai ales daca am observat si eu ca am gresit. Ma conformez si incerc ca pe viitor sa nu mai fac aceeasi greseala. Deocamdata nu am primit injuraturi pe blog sau fel de fel de comentarii, dar niciodata nu e prea tarziu. 😆

4. Care a fost ideea iniţială de la care ai pornit ?

Ideea initiala a fost sa scriu despre viata, cum suntem noi. Chiar asa s-a numit si primul blog viata-intrebari apoi am inceput sa deviez treptat de la subiect si s-a ajuns unde sunt acum.

5. Ce fel de link-uri ţii in blogroll ?

Acum am inceput sa tin numai link-uri care le citesc. A fost o perioada in care credeam ca tot ce e mult e si bun, dar acum m-am invatat si nu mai fac aceeasi greseala. Tin sa precizez ca, citesc si alte bloguri, nu numai cele care le am in blogroll.

6. Cum te-a schimbat pe tine blog-ul ?

Eu tind sa cred ca m-a schimbat in bine. Sa vad altfel lumea inconjuratoare. Sa fiu mai deschis la anumite subiecte. Sa nu mai fiu asa de sec cum eram odata. Dar cel mai bine, prietenii pot spune cum m-a schimbat blogul, pentru ca se vede in viata de zi cu zi.

7. Ce aşteptări ai în viitor de la blog-ul tău ?

Sper sa am acelasi numai de cititori si comentatori, daca nu chiar mai multi. Sa nu fie un blog degeaba, un blog pe care sa scriu si sa se asterne praful.

8. Cât despre vizitatorii / cititorii acestui blog ?

Le multumesc ca au rabdarea sa citeasca ce scriu o data la 2-3 zile. Si le multumesc ca au ajuns pe blogul meu, chiar din greseala. Poate mai revin si a doua oara.

 

Leapsa asta vreau sa o dau mai departe catre : coolnewz, Kysarin, Amza, Bucur, Dani, Bogdan, Jteph, Derscanu si Serj. Daca mai sunt doritori, va invit sa o preluati.

Advertisements

12 comments

 1. Multumesc de leapsa. Chiar sunt utile genurile astea… Asa cititorii cunosc autorul blogului nu doar din info 😛 ci si din aceste mini interviuri :*

 2. @coolnews, da, imi aduce aminte de primul blog.
  @Pato Basil, o sa stiu la cine sa apelez daca se pune praful pe el.
  @Jteph, cu mare placere.
  @Marinica Andrei, am preluat-o cu mare placere. Si eu sper sa se indeplineasca toate asteptarile pe care le am. Multumesc.
  @Kysarin, cu placere. Pai asta e si ideea acestei lepse. Da, imaginea ta se potriveste mai bine, dar nu apuc sa mai modific acum.
  @Dragomir, daca iti place ideea, poti prelua leapsa.
  @Florin, multumesc. Sa fie.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s