Bai DOBITOCULE !!!


 

Bai dobitocule, bravo, ai reusit sa ne faci de cacao ca stat inca odata. Personal ma asteptam ca din parlamentul european sa ne faca de cacao Jiji, dar se pare ca a aparut un alt dobitoc care a reusit sa faca, probabil ceea ce isi propuse Jiji. 

Multumim mult pentru ceea ce ai facut pentru aceasta tara. Acum poti sa te duci in Somalia si sa incerci sa traiesti acolo. IDIOTULE !!! Aaa, am uitat, el spune ca totul este o inscenare a nu stiu cui. Pai cum mama naibii sa fie o inscenare ? S-a costumat unul in tine si a zis ca ia mita numai ca sa iti faca tie o imagine proasta ?

A dracu ca tare om important esti tu !!! Cine naiba sa iti faca inscenare si pe ce motive. Ca nu esti nu stiu ce om important din lume. Taci naibii din gura.

Si din moment ce considera ca e o inscenare, nu isi da demisia din parlamentul european. De ce sa fie un om onest si sa recunoasca cand a gresit ? Nuuu, lasa ca dupa mintea lui bolnava este bine asa.

M-am saturat de persoane de genul acesta, care calca pe bec, iar apoi se uita uimiti de jur imprejurul lor intreband ce s-a intamplat. Personal unor astfel de oameni le-as face cadou o bata dupa ceafa.

EDIT : Pentru ca multa lume nu stie cine este acest individ. Va anunt ca este Adrian Severin, cel care a incercat sa ia mita 12.000 de euro in Parlamentul European.

Advertisements

21 comments

 1. Și ieri a apărut juma’ de zi cam pe toate posturile cu intervenții telefonice. Numai pe Cartoon Network nu l-am văzut/auzit, dar cred că acolo este de fapt locul lui. Ne merităm soarta, omule.

 2. N-am auzit de el… nu prea m-am uitat la ştiri ieri. În fine astfel de persoane care după cum spui tu a luat “mită” ne duce ţara jos de tot…

 3. ok! vad lucrurile cam asa: inainte de el, suntem noi,romanii cu drept de vot,cei blamabili. inainte de toate noi sunte idioti prin puterea majoritatii. voturi date pe galeti,esarfe si brichete de o ceata de cretinoido-retarzi. individul merita schingiut grav insa pana la el suntem noi,ceata de dobitoace care punem VOTAT pentru un pantof stang pentru a-l primi pe dreptul dupa vot.

 4. Gata, e stabilit, vreau sa vad morti toti politicienii romani, fara exceptii, le doresc la toate javrele comuniste un glont in cap.

 5. faptul ca situatia asta ne-a facut de râs înca odata e clar, dar ca si în cazul altora ma gândesc si la situatia în care poate-o avea dreptate omu. poate chiar n-a luat mita si atunci chiar ar fi nedrept ca toti sa sara pe capul lui si sa-l oblige sa demisioneze dintr-un post foarte greu de obtinut. ma gândesc si ca intradevar acea mita de 12 mii mi se pare foarte mica, tinând cont ca salarile lor sunt de 7-8 mii.

  oricum parerea mea despre parlamentul european sau cel roman cât si despre parlamentari este deplorabila. nu înteleg practic ce draq fac ei pentru miile de euro si pentru imunitatea pe care-o câstiga si de ce nimeni nu le face nimic când acestia chiulesc fara rusinare.

 6. toti fac acelasi lucru, doar ca numai unii sunt si filmati. macar in State lobby-ul este legal si au rezolvat problema
  ce ma mira este cate lume de pe aici nu a auzit de Adrian Severin

 7. severine! trebuie sa-ti schimbi numele! in loc de adrian sa-ti zici cum vrei,caci ii jignesti pe cei ce poarta acest nume!
  n-ai pic de demnitate! lingau ai fost si pe vremea lui nicu cat si azi. noroc cu iliescu alt tradator de tara ca si roman!
  da-ti demisia! fii barbat! dar de unde. daca iti dai pantalonii jos o sa vedem altceva!
  esti o rusine pentru tara!
  pleaca , de asta rad ungurii de noi!

 8. Chiar crezi ca Severin era asa de prost sa nu faca acest gheseft frumos? N-ar putea socialistii europeni sa-i faca o sugestie si securistului Dan Voiculescu in ce priveste functia de vicepresedinte al Senatului? ar trebui sa-si dea demisia, daca se dovedeste ca nu-i vinovat atunci vedem ce-i de facaut deocamdata nu-i dovedit nimic dar nu poate ramane atat timp cat sunt susupiciuni de coruptie asupra lui.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s