Valoare sau nu ?


Ce anume mai are valoare in zilele noastre ? Ce mai este valoros acum ? Eu consider ca nimic nu mai are valoare acum fata de cum avea odata. Omul cu cativa ani in urma, daca avea un lucru, pretuia acel lucru, dar acum nu mai este asa. Totul este ca si cum ar fi la piciorele noastre.

Nu mai avem respect pentru nimeni si pentru nimic. Acum ce facem cu valorile noastre, cu persoanele care ne fac mandrii ? Nimic, pentru toti pleaca peste hotare, iar noi ramanem cu buza umflata, ca natie. Toate valorile ne dispar si noi nu facem absolut nimic pentru a face acest lucru.

Nimic nu mai are valoare acum, banii nu mai au valoare, bunurile nu mai au valoare, in curand o sa avem o caruta de bani si nu o sa mai putem face nimic cu ei. O sa aveam o gramada de masini si degeaba, pentru ca nu vom mai avea benzina pentru ele, deoarece s-a facut 6 lei.

O sa mergem cu roaba de bani la magazin pentru a cumpara o paine sau mai stiu eu ce. Din pacate acum cu saracia asta, parca pretuim mai mult unele lucruri, dar nu indeajuns de mult ca sa ne pese. Nu ne gandim ca poate nu ne permitem sa luam altul sau ca unele persoane ar face orice sa aiba acel lucru. Schimbam telefoanele ca pe sosete, tot ce e nou trebuie sa avem, altfel nu suntem importanti.

Nu spun ca nu trebuie sa fim in pas cu tehnologia, pentru ca altfel am fi inapoiati (oricum suntem destul) dar ar trebui sa mai punem si noi frana si sa ne mai gandim putin si la ceea ce va urma, la cei care cateodata nu au ce pune pe masa, la cei nevoiasi. Dar multora nu le mai pasa. Nimic nu ii mai misca.

Advertisements

12 comments

 1. Pot sa pun pariu ca ce are baiatul in mana nu depaseste suma de 1 $ :)).

  Nimic nu mai are valoare in ziua de azi ! Poate doar amintirile frumoase …

 2. @Dani, ai dreptate, numai amintirile ne mai raman.
  @andrew, da, nimic nu mai are valoare.
  @derscanu, eu sunt de parere ca si bunurile materiale sunt importante, altfel nu am mai fi asa umani.
  @Bogdan, asta asa este, dar mai sunt si unii care fac cate ceva si nu primesc nimic, nu ii ajuta nimeni.

 3. In legatura cu alocatia, sunt din Pitesti si nimeni din liceele din acest oras nu si-a primit alocatia inca de la inceperea anului scolar (din cei cu alocatia pe carduri). S-a ajuns sa se fure si de la copii. Jalnic!

  M-am interesat pe la diverse institutii si “banii sunt pe drum, e criza”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s