Vadim Tudor e un ……..


Am vazut in seara asta un reportaj in care Corneliu Vadim Tudor injura ca la usa cortului aproape pe toata lumea care ii iesea in cale si arunca cu lucruri peste tot. Ca un descreierat, ce sa mai. De ce mereu trebuie sa se dea atat de mult in spectacol ? Vrea sa atraga atentia atat de mult asupra lui ?

Cica, aceasta persoana mai e si euro parlamentar. De ce ? sa ne faca de cacao peste tot pe unde merge el ? Sincer mie imi e foarte antipatica aceasta persoana si nu inteleg ce mai cauta in politica. Ar trebui sa stea acasa in fotoliu si sa bea un vin in fata semineului, ca banuiesc ca isi permite.

Si sa ii lase pe cei mai tineri sa conduca. Din cate am inteles la stiri era asa de recalcitrant deoarece a fost executat silit din sediul partidului si din biroul sau. Aaaa si probabil a reusit sa faca un fals in acte pentru a mai pastra in posesie imobilul pentru o anumita perioada de timp.

Bine ca persoanele care se ocupa cu treaba asta si-au dat seama la timp si i-au sculat putin tensiunea. Posibil sa intre si la mititica pentru o anumita perioada, asta depinde de acele persoane, daca vor face sau nu plangere impotriva lui. Din partea mea sa stea intr-o camera de 4 pe 4 pentru o perioada de timp, cred ca i-ar face destul de bine.

Advertisements

12 comments

 1. iti dai seama ca parlamentul european e balaceanca.. jiji, vaccin, eba si cine stie ce specimene trimit si alte tari.. am vazut si eu ca la tv de 2 zile numa cu nebunu asta e. mi se pare absolut penibil sa reactionezi asa, chiar daca ai avea dreptate.

 2. Vadim e un pui de dictator. Frate de cruce cu Jean-Marie Le Pen si defunctul Slobodan Milosevici, admirator al lui Stalin, Hitler, Nero, etc.
  Deci, e normal, e intreg la “header”?

 3. @Pato Basil, chiar e de pe alta lume

  @Alki, probabil

  @Adriank, gradina zoologica e in parlamentul european

  @Quanta, nu e normal un astfel de comportament in public. Dar daca atat il duce capul.

  @Derscanu, nu e normal la “header” si nici nu cred ca o sa fie vreodata. Pacat ca mai apare si pe “sticla”.

  @Close The Door, cine se aseamana, se aduna, ce sa le ceri.

  @Dani, rusinos, rusinos, dar cum a scris si adriank, numai specimente pe la noi prin parlament si prin cel european.

  @Rodesktop, e dus cu capul, dar macar sa nu arate chestia asta in public.

  @Englezu, prin ce are el dreptate si ce mafie vrea el sa dea jos ?

 4. … sa fii idiot?! … nu-i musai sa faci facultate … dar, el, tribunul, … e, idiot cu carte … si pentru el noi toti suntem: cretini, tampiti, tradatori, unguri, catea turbata, imbecil-o, hoti … e.t.c. … si ce-o mai vrea, tot el … dar pentru noi, el, oare ce o fi?! … stiam ca a scris poezii … ups … undeva departe’n …trecuturile “prea”-nalte … in care ii pupa’n “cur” (cu nota: Mircea Dinescu) … pe Ceausescu si pe Ileanuca lui … de 21 de ani, jucariile lui, zac impuscate sub pamant … iar el, tribunul s-ar parea ca ar avea ceva cu ungurii … cand neuronul nu-ti mai garanteaza si nici in “viersuri”, a scrie, mintea nu-ti mai debiteaza?! … noi toti cei care ne-am simtit jicniti … de ale tale “vorbe, ganduri si hotii” … te invitam direct la PSIHOLOG … sa iti consulte cu grija ultimul NEURON … si sa-ti mai dea ceva … o “pijama”, o camasuta alba, groasa, cu multe sfori la ea … si sa te duca in locuri ce despre care Eminescu in pozii ne amintea … un nume … PSIHIATRIE … ceva de genul asta …

 5. @Cris, corect, ai mare dreptate. Ai pus punctul pe i, noi toti suntem inferiori in ochii lui, iar el este superiot noua. O laie, el este cu mul inferior noua si acum ne-a si demonstrat acest lucru prin comportamentul acestuia. Am vazut un reportaj in care spunea ca nu s-a intamplat asa, ca paharul cu apa care l-a aruncat catre acea doamna era predestinat altuiva, ca atunci cand s-a legat de acel politist, defapt a fost impins de catre politistii din spatelel lui si s-a spirjinit de tot ce i-a venit in fata. Atat de multa impocrizie nu am mai vazut. Sa intre la puscarie pentru ce a facut, abea scapa lumea de inca un hot.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s