Coada la magazinul fiscului.


Am vazut acum cateva zile un reportaj pe un anume post de televiziune, (nu ii fac reclama pentru ca nu ma plateste cu nimic) in care peste 1000 de oameni stateau la coada si se calcau in picioare, evident in bucuresti, la magazinul fiscului, de unde sperau sa cumpere produse mai ieftine.

Evident ca nu au ajuns produse pentru toata lumea. Si ghiciti ce s-a vandut prima data ? Corect, bautura. Dupa ce ca romanul nu prea mai are dupa ce sa bea apa, el isi cumpara alcool. Bravo romanule, macar daca nu ai ce manca, macar sa ai ce bea. :)) In curand o sa ajungem sa face alcool din pufoaica, asta daca mai exista cateva pufoaice prin tara.

Cica exista 24 astfel de centre in toata tara. In concluzie, o sa fie aproximativ 24 de mii de persoane care o sa stea la coada pentru a cumpara bautura inainte de Craciun. Ma intreb la cati o sa rezista bautura pana de Craciun. :)) Cred ca la 1% din cumparatori.

Dar in mod normal, acele produse sunt acolo pentru ca au fost confiscate si reprezinta un pericol pentru populatie. Nu ? Atunci de ce acele produse sunt revandute din nou catre masele de oameni ? Ele nu ar trebui sa ramana acolo deoarece reprezinta un pericol ? Sau acum nu le mai pasa de sanatatea populatiei ?

Lasa, ca oamenii inainte de craciun nu se mai gandesc ce cumpara. Evident, omul se infige cu capul inainte unde este pretul mai mic si nu il intereseaza calitatea. Gresit, mai bine putin si bun, decat mult si prost.

Advertisements

11 comments

 1. Boogie…. 😆 ce sa spun…..berea dupa vin e un chin,vinul dupa bere e o placere 😆 !!

  X + Y = Z
  -unde X este Romanul,Y Bautura iar Z rezultatul care are multe variatii,dar normal sunt 2 mari si late la roman:
  -Z1=Moarte
  -Z2=Fericire temporara

  Cheers

 2. Nu le mai pasa de sanatatea lor. Gandeste-te ! Cu cat mor mai multi cu atat scade somajul ! La pensionari la fel : cu cat mor mai multi cu atat o sa fie mai putin de plata.

 3. salut nu stiu de unde ai auzit tu ca fiscul confisca marfa ca este periculoasa pentru populatie, dar ma rog, ca sa stii pentru tine o confisca pentru ca nu au facturi pt ea.

 4. @Serj, interesanta formula matematica pentru romani. 😆 , dar cred ca sunt mult mai multe variabile.

  @Dani, acum toti asteapta ca moara celalalt nu ? Pentru a scapa de o plata in plus.

  @Dory, pai stim, Traim in romania si asta ne ocupa tot timpul, asa ca sa il citez pe Mircea Badea.

  @marius, posibil sa gresesc, nu spun nu, dar atunci de ce un vanzator de-al fiscului a declarat ca, calitatea marfii este una indoielnica si daca romanul vrea sa cumpere, poate sa cumpere ca nu il opreste nimeni. Daca marfa nu are anumite caracteristici, atunci de ce mai e scoasa la vanzare ?

 5. @Pato Basil, intereseaza-te si vezi care e treaba. Daca se inghesuie lumea sa faci o poza.

  @derscanu, de mancat nu mai mancam nimic, ca am dat toti banii pe bautura.

 6. @Pato Basil, atunci scrii un articol despre ce ai vazut acolo. Cum se inghesuia lumea, cum se injura ca la usa cortului si asa mai departe.

  @ada, da la stiri a fost reportajul. Dar romanul poate sa se schimbe, trebuie numai sa vrea.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s