Despre femei.


Ati observat ca unele femei sunt narcisiste. Dar nu ma refer la narcisiste in sensul bun, ci in sensul negativ. Adica majoritatea se uita in oglinda si desi au un corp frumos ele se considera urate ? De ce ? Daca noi le consideram frumoase, ele de ce cred ca sunt urate. Desi nu sunt.

Mereu gasesc ceva ce nu le convine la ele. Unele fete care la 17-18 ani au un corp frumos, suplu, ele se considera grase. Pai cum vor sa fie ? Sticks ? Sa le bata vantul ? Cand o sa inainteze in varsta o sa planga dupa corpul care l-au avut o data. O sa se gandeasca cu nostalgie la cat de suple erau la 17-18 ani.

Unele femei pur si simplu nu se pot obisnui cu corpul lor. Vor din de in ce mai mult si nu se gandesc la efecte. Nu spun ca o femeie nu tebuie sa fac nimic pentru a-si intretine corpul. Sa faca sport de 3 ori pe saptamana si o sa vada ca o sa ii placa corpul ei. O sa vada ca este mult mai sanatos si ca se simte mult mai bine.

Fiecare este pa pamantul asta cu o anumita infatisare si cu un anumit scop. Fiecare trebuie sa fie multumit de persoana si de felul cum arata. Daca vor sa se simta si mai bine sa se impace cu persoana lor si cu falul cum arata. Prea mult femei arata ingrozitor din cauza ca se infometeaza.

Advertisements

9 comments

  1. De anorexie cred ca ai scris tu aici…este o boala… Una este sa mananci cumpatat ca sa fii sanatos si sa arati bine, si alta e sa te infometezi si sa nu te mai poti controla in sensul asta. Deja e o problema cu “mansarda” daca se ajunge aici. Si in legatura cu faptul ca femeile sunt nemultumite de felul in care arata…probabil ca si barbatii poarta o vina pentru ca “viseaza” la femei din reviste/net/filme porno operate, modificate sau aduse la cine stie ce “standarde ale perfectiunii”. Si atunci… femeile din preajma lor poate nu se simt apreciate asa cum ar trebui si recurg la diverse solutii mai mult sau mai putin daunatoare.

  2. @Carmen_rx, ai dreptate si barbatii vor mult prea multe. Dar totusi mai sunt si persoane care le plac pe femei asa cum sunt ele, numai ca ele nu se plac asa cum sunt.

  3. @Carmen, macar ea e de acord cum arata. Banuiesc ca nu se critica mereu.

    @NextBuLady, pai tu esti narcisista ? sau nu ?

    @Pato Basil, asta asa este, dar macar sa incercam sa le intelegem, eu asta incerc sa fac si pana acum nu imi iese mai deloc.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s