Leapşa pe blog.


A fost o perioadă când pe aproape fiecare blog era câte o leapşa sau mai multe. Acum văd că s-au rărit aceste lepşe. Observ că a trecut acea perioadă. A fost ceva în masă, ca toată lumea să aibă câte o leapşa sau mai multe. A fost interesant cât timp a fost dar acum “faza” e cam expirată.

Bănuiesc că aproximativ fiecare blogger a avut o leapşă pe blogul său. Oare îi pare rău că a avut-o sau nu ? Mie sincer nu îmi pare rău, dar pe viitor nu aş prefera să nu mai primesc nici o leapşa sau ceva de genul ăsta pentru că pur şi simplu mi se pare pueril. (fără să ofensez pe careva).

Poate pe viitor va fi iar o explozie a lepşelor pe bloguri. O să vedeţi atunci pe fiecare blog pe care intraţi câte o leapşă, 2,3 şi de cele mai multe ori cam aceeaşi leapşa la fiecare. Numai că evident completată diferit. Oricum vom trăi şi vom vedea cum evoluează blogosfera românească şi cum vor evolua şi posturile.

Până atunci. Numai bine şi aveţi grijă de voi. 😀

Advertisements

13 comments

  1. @derscanu, acum nu ma mai atrag nici pe mine. Nu mi se par de nici un folos. Oricum lumea este libera sa le practice in continuare, cine vrea. 😀

    1. a fost frumos cat a durat, dar acum as prefera sa nu mai am nici o leapsa. Si da, e un obicei in randul fetelor care au blog, dar nu la majoritatea.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s