Dezastre Naturale


În ultimul timp numai dezastre naturarle se întâmplă, parcă totul se duce naibii. Cutremure, incendii, inuntatii. Totul se revarsă asupra noastră. Şi oare din ce motiv ? Pun pariu că mulţi se gândesc la Apocalipsă şi la venirea ei. Totul se întâmplă din cauza noastră.

Sau cel puţin aşa credem că se întâmplă. Însă singurii vinovaţi suntem noi şi numai noi, nimeni altcineva. Şi acum nu mă refer numai la anumite persoane. Ci şi la mine şi la tine şi la toţi cei din jurul nostru. Fiecare a contribuit la distrugerea planetei. La tot ce se întâmplă acum am acţionat fie direct, fie indirect.

Acum rezultatele sunt cele care apar la televizor, inundaţii, cutremure, tornade şi aşa mai departe. Şi toţi încercam să căutăm scuze ca şi cum nu am fi fost noi de vină. GREŞIT, stai jos !!! Chiar noi suntem de vină, să nu mai încercam să aruncăm pisică moartă în curtea vecinului, că nu merge. Fiecare trebuie să suporte consecinţele pentru ceea ce a făcut.

Vom vedea pe viitor ce se întâmplă, iar în 2012 sunt 100% sigur că nu va veni sfârşitul lumii, dar posibil să se întâmple ceva. Vom vedea atunci ce se va întâmpla. Până atunci totul decurge normal, lucrurile au cursul lor firesc, iar ce se va întâmpla, se va întâmpla.

Advertisements

9 comments

  1. @roxy, ma intreb ca o sa fie mai incolo ? Curiozitatea ma omoara.

    @adriank, pai daca noi suntem de vina, de ce nu facem ceva sa stopam acest lucru ? De ce nu ne gandim putin si la repercursiuni ?

  2. O parte de vina o are industria, tehnologia, insa fara ea am fi inapoiati rau. Este deci un risc pe care trebuie sa ni-l asumam.
    O alta parte din vina o avem fiecare din noi, in proportii mai mici sau mai mari. Nu suntem deloc eco, ne batem joc de tot ce este in jurul nostru.

  3. @Bogdan Epureanu, nici eu nu cred ca se va intampla ceva in 2012, dar se vorbeste mult prea mult in jurul nostru pe tema aceasta, incat nu poti sa nu iti dai cu parerea sau sa fii indiferent. Peste tot se vorbeste despre o schimbare in bine sau in rau. Dar daca totusi se va intampla ceva, oare ne va determina sa ne schimbam gandirea ?

    @derscanu, la partea cu industria sunt de acord cu tine. Dar daca nu suntem eco si nu respectam tot ce este in jurul nostru, evident ca natura se va razbuna. Chiar merita sa se intample asa ceva ?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s