Internet de la Vodafone


Se pare că după ce m-am certat cu ei la telefon şi am mai aşteptat şi 30 de minute pentru a închide un abonament, tot la internetul de la vodafone am ajuns(din păcate). În concluzie este cel mai prost internet pe care l-am folosit vreodată. Ce mai mişcă aşa puţin este noaptea dar în timpul zilei îţi vine să îţi smulgi părul din cap până intri pe mail să vezi ce ai mai primit nou.

Bănuiesc că acest internet îi face fericiţi pe posesorii de Notebook-uri dar nu şi pe cei de Desktopuri ca mine. Dacă ai un notebook îi înţeleg folosinţă chiar dacă are o viteză de toată jenă, dar măcar te poţi descurcă pe munte de exemplu, când primeşti un mail de la firmă. Dar pe mine, personal nu mă satisface.

Pur şi simplu nu da randament că şi vechiul internet. Dacă stă mai mult de 2 zile pornit abea dacă mai pot face ceva pe internet. Am verificat viteză de download şi de upload aici, aşa de curiozitate şi la un film de 800 de Mb ar cam trebui să aştept aproximativ 12 ore. Deci va puteţi imagina ce internet de toată “frumuseţea” am. Dar din păcate acum nu mai am ce face, rămân cu el până la terminarea contractului.

Advertisements

4 comments

  1. La Vodafone daca ai depasit traficul lunar viteza scade foarte mult urmand ca luna viitoare sa creasca iarasi.
    Eu am net mobil de la Romtelecom, e aceiasi poveste, doar ca aici daca ai depasit traficul inclus luna viitoare NU mai revine la normal.

  2. Nu stiu de ce, aveam impresia ca la Romtelecom nu ai limita de download. Ca la internet fix asa e, ma gandeam ca asa e si la cel mobil dar se pare ca m-am inselat.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s