Bogdan Epureanu Online


Nu ştiu cum am dat peste blogul lui Bogdan Epureanu, dar de când l-am găsit am rămas profund marcat de el. Îl citesc în fiecare zi şi mereu aştept un nou aticol cu mare plăcere pentru a “soarbe” informaţia. Este un blog cu personalitate, în care se vede că s-a investit destul de mult timp. Pe scurt este un blog de calitate şi nu îţi pare rău că l-ai accesat, deoarece din primele momente când ai început să citeşti primele rânduri, pur şi simplu nu te mai poţi dezlipi de el.

Personal citesc acest blog de câteva luni şi încă nu am de spus nimic rău despre el. Blogul se încărca repede, iar paginile la fel. Pe pagină principală se pot găsi : BLOG STATUS, COMENTARIILE RECENTE, COMENTATORI şi aşa mai departe; ceea ce este foarte bine pentru un blog. Deoarece omul care intră şi vede că acel blog este citit şi de către altcineva are încredere şi începe să îl “răsfoiască” mai intens.

Butoanele pentru Facebook, Twitter, Rss, sunt poziţionate în partea de sus pentru că lumea să le poată accesă uşor şi pentru a le putea observa. De asemenea paginile sunt amplasate în partea de sus, tot pentru o mai uşoară navigare pe blog. Sunt acele pagini, care nu ar trebui să-i lipsească nici unui blog de calitate.

Tema este una aleasă cu bun gust, care nu deranjează ochiul cititorului, ceea ce este foarte bine pentru un blog. Deoarece dacă vrei că o persoană să te citească trebuie să îi creezi un mediu propice pentru acest lucru. Postările sunt destul de dese, iar fiecare postare are ceva anume care te face să o citeşti mai departe.

Acum să mai spunem şi chestii negative despre acest blog. În legătură cu abonarea la blog. Mi se pare mult prea mare, ar fi putut fi incorporată într-un buton cum e în genul twitter sau facebook, asta pentru un aspect nu atât de încărcat pe prima pagină. În legătură cu “pagina” ce cuprinde Articole Recente, Comentarii Recente, Arhivă şi Categorii, ar putea fii modificată în aşa fel încât să ajute cititorul. Deoarece, de multe ori când căutam un articol anume sau ceva anume nu reuşeam să găsesc, deoarece nu reuşeam să văd “pagina” respectivă.

Acum în legătură cu link-ul blogului, pentru că era imposibil să nu mă iau şi de el. Sincer mi se pare prea lung şi cu cât e mai lung cu atât este mai greu de reţinut. De exemplu intră cineva pe blogul lui Bogdan Epureanu pentru prima data, dar nu a salvat link-ul şi vrea să între şi a 2-a oară dar nu mai are cum. Sincer mi s-a întâmplat aşa cu multe bloguri.

Nu îi mai trebuie nimic adăugat momentan. Poate cu timpul cine ştie, poate lui Bogdan Epureanu îi vin alte idei. Oricum acest blog nu are cum să scadă pe scară cititorilor din pricina articolelor de mare calitate şi din cauza blogului în sine.

Advertisements

3 comments

 1. In primul rand multumesc pentru review si bafta la concurs. 🙂

  Acum insa o sa te rog sa ma ajuti cu cateva infromatii in plus:
  1. Ce eroare iti da widgetul cu articole recente / comentarii recente / arhiva / categorii? Eu l-am testat in trei browsere diferite si functioneaza OK.
  2. Prin linkul blogului te referi la adresa? Daca da vreau sa-ti spun ca (cel putin pentru moment) bogdanepureanu.ro face redirect tot la blog.bogdanepureanu.ro asa ca nu trebuie sa tii minte neaparat si acel blog din fata. Daca te referi la altceva explica-te te rog. 🙂

 2. Sa trecem direct la subiect :

  1. In legatura cu widgetul cu articole recente / comentarii recente / arhiva / categorii, nu spun ca imi da eroare sau ceva de genul asta. Numai ca pe mine personal nu ma face sa il vad in pagina(poate e valabil si la alte persoane), poate ar trebui sa faci scrisul alta culoare pentru a putea sari in ochi si a-l observa mai usor.
  2. Exact la acel blog din fata ma refeream. Pai atunci de ce nu faci adresa direct bogdanepureanu.ro sau domeniul era deja luat ?

  Daca mai sunt neclaritati nu ezita sa ma anunti. 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s