Brandul turistic al Romaniei


Sincer acesta mi se pare o chestie de tot râsul, că nu se poate numi brand. Păi Elena Udrea vrea să aducă turişti în ţara cu chestia asta. Sincer dacă aş fi un turist şi aş vedea acest “brand” m-aş întreba ce e aia. Şi bănuiesc că a cheltuit şi o căruţă de bani pentru acest “brand” cum se întâmplă de obicei în ţărişoara asta. Ceva tipic pentru noi. Această frunzuliţă de 73 de bani a fost cumpărată de către Elena Udrea cu 890.000 de euro. Nu mai am nimic de comentat.

Aveti filmuletul mai jos :

Advertisements

7 comments

 1. Pai, presupun ca jumatate din acea suma… s-a evaporat printre degetele in vant ale udrei. Cum sa-ti imaginezi ca tampenia aceea va atrage turisti? Clar astia ne cred tampiti! :))

 2. Evident ca s-au evaporat. Si ma intreb de ce nu au facut ceva mai inovator ? Ceva care chiar ar atrage turistii. Cum e filmuletul ala : Cum ar fi lumea fara Romania. Ala chiar este fain si ar atrage turistii.

 3. Sincer sa fiu eu nu intelg tot acest scandal.1. Firma care a facut acest brand (si studiul aferent) este o firma straina, care a facut proiecte similare pentru Spania, Argentina si inca cateva state – chiar nu cred ca sunt genul de firma care s-ar fi pretat la impartit ciubucul cu blonda de la cotroceni. :))2. Banii vin de la UE si au fost alocati specific pentru acest lucru; nu am avut alternativa de a-i folosi la altceva.

 4. Pai da, daca banii nu puteai folositi pentru altceva, macar sa fi facut un lucru de calitate, nu o frunza care la toamna va cadea. Mie unul personal acel filmulet nu imi reprezinta nimic. Daca as fi strain nu m-ar atragea cu absolut nimic. Si daca aceasta firma a facut proiecte similare pentru Spania, Argentina si asa mai departe inseamna ca nu le-a facut la toate aceeasi frunza ca la noi. A avut si undrea o legatura cu acest brand, adica banuiesc ca ea le-a recomandat ce anume sa foloseasca.

 5. ma intreb cate nume de ministri ai turismului care au fost inainte de Elena Udrea stii.cred ca niciunul.si stii de ce?pentru ca desi au cheltuit sume daca nu la fel de exorbitante(sau poate chiar mai mari) pe potcoave de cai morti, nu au incercat sa schimbe nimic sau sa iasa cumva in evidenta;ci si-au continuat linistiti cumetriile de partid in niste fotolii caldute la un minister care nu iti cere de mancare.nu sunt un admirator al elenei udrea,insa ea macar a iesit in evidenta incercand sa faca ceva,prin prostii sau lucruri bune;pe cand despre predecesorii sai ce imi poti spune ca au facut?
  intr-alta ordine de idei,Ministerul Turismului mi se pare cu totul inutil in conditiile in care turismul in Romania e privatizat in proportie de 100% cred.

 6. @untouchable, macar ceilalti ministirii ai ai turismului inainte de Elena Udrea nu au reusit sa se faca de cacao in public, cum a facut actuala. Ei daca au furat, macar au furat pe ascuns, nu in vazul tuturor ca si cum am fi niste fraieri si nu am observa.

 7. Pai cum altfel sa ramana natiunea asta saraca fara bani? :))
  De exemplu sunt studenta la Management Turistic si Comercial.. (cu accentul pe TURISTIC) si sincer o frunza pe care si eu sunt in stare sa o desenez mai interesant sa coste suma aceea care ar fi putut fi folosita in alte scopuri (exemplu : pretul carburantilor) , chiar daca este o suma minuscula pentru unii.
  Dar asta e . Traim in Romania , tara tuturor IMPOSIBILITATILOR.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s