Ma enerveaza !!!


        Ma enerveaza cel mai mult sa ma iau dupa gura lumii, adica daca mananca unul cacat ar trebui sa mananc si eu asta dupa mentalitatea unor oameni bolmav mintal (banuiesc) pentru ca altfel nu as avea cum sa ii numesc. Deci cum ba frate sa asculti toate aberatiile pe care le zic unii si altii ? Tu ai viata ta, ei o au pe a lor fiecare traieste fericit in “cosmelia” lui sau mai putin fericit, depinde. Dar cum sa te iei dupa spusele lumii, mai ales cand ei abereaza atat de mult ?


Pur si simplu mi se pare o lipsa de ocupatie. Adica tu nu ai altceva mai bun de facut decat sa apleci urechea la spusele celorlalti, chiar daca habar nu au despre ce vorbesc sau despre ce se discuta in jurul lor. Urasc persoanele de genul asta si ma enerveaza in acelasi timp. Pai bai frate tu vezi-ti de treaba ta si lasa-i pe ei in treaba lor. Daca vor sa emita prostie in jurul lor, lasa-i sa emita, numai sa nu te afli si tu in acea raza de actiune. Evident ca asta se intampla numai oamenilor lipsiti de ocupatie care pur si simplu pun botul ca vorbele oricui. Nu spun ca nu este bine sa asculti, dar conteaza pe cine asculti si ce anume are de zis, ca daca nu iti trezeste nimic in minte sau in suflet cele spuse de el, degeaba il mai asculti, ca vorbeste degeaba. Mai conteaza si persoana de la care vine informatia ca daca stii ca nu este o persoana de incredere sau ca este mai “altfel” atunci de ce sa te mai agiti ? Poate merita intr-o anumita masura dar nu ai de unde sa stii 100%. In concluzie nu mai luati in seama cele spuse de oricine si ganditi inainte de a asculta ce are cineva de zis.

Advertisements

3 comments

  1. Din acelasi motiv am ajuns la concluzia ca ” lumea ” e o turma . Iar oamenii sunt oi .
    Si de asta apreciez mult un om care a ajuns la nivelul in care nu este o oaie . Este un om , cu ratiune si suflet .
    Iar aceste persoane sunt mai rare . Pentru ca , fiind asa , ti-e mai greu sa te integrezi . Sau sa gasesti niste Oameni ( nu oi ) ca tine .

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s