O lume fara Romania


Banuiesc ca am comentat destule chestii negative despre romania, dar pana la urma este tara in care ne-am nascut. Sa vedem si lucrurile bune din tara noastra, pentru ca avem timp sa le comentam mai departe si pe cele negative si din pacate sunt mai multe lucruri negative decat pozitive, dar sa speram ca nu va mai fii asa de acum inainte. Pana la urma speranta moare ultima.
Priviti filmuletul de mai jos, asta in care nu l-ati vazut deja, dar poate o sa vreti sa il revedeti.

Advertisements

5 comments

  1. Daca vrem sa le cautam le vom gasi… uite cateva exemple care imi vin acum in minte:- locul trei la Eurovision in conditiile in care factorul geopolitic a fost clar impotriva noastra e o performanta despre care s-a scris mult prea putin- calificarea echipei de handbal masculin la campionatul mondial in detrimentul Rusiei, o tara de zeci (poate sute) de ori mai mare ca Romania si care pana acum nu lipsise de la nici o editie a campionatului mondial despre care nu au scris decat cei cu bloguri de sport- faptul ca romana este a doua limba vorbita la Microsoft; avem programatori de valoare care sunt remarcati in tarile catre care si-a luat zborul; cati scriem despre ei?

  2. Pai da, dar nimeni nu face nimic pentru a le scoate in evidenta. S-a dat odata stirea la televizor si gata. Cine a apucat sa o vada, bine daca nu adio. Ar trebui sa se faca o campanie pentru lucruri ca acestea si sa se tina un document sau ceva, legat de ele, iar peste 30 de ani sa fie scos si sa zica. Uitati ce a facut romania bine si cu ce ne mandrim. Parerea mea.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s