Obsesia


Fiecare om are o obsesia fata de ceva anume, fata de o persoana, fata de un lucru sau fata de orice altceva. Totusi nu am reusit sa imi dau seama pana acum daca obsesia este un lucru bun sau rau. Banuiesc ca daca esti obsedat de un lucru care iti face bine nu e o obsesie rea. Dar obsesia in sine mi se pare……nu stiu…..ciudata.

Banuiesc ca daca esti destul de obsedat de un anumit lucru, ar trebui sa te duci la un psiholog sa te tratezi, asa pentru orice eventualitate. Dar obsesia, nu inseamna a te gandi la un lucru non-stop ? A nu-ti pasa de nimic altceva decat de lucrul respectiv ? Nu stiu de ce, dar dupa parerea mea obsesia este o mare problema si banuiesc ca fiecare avem cate una, minim.

Dar ma intreb in ce consta aceasta obsesie ? Eu unul, personal habar nu am de ce anume sunt obsedat. Sincer vorbind, oare de PC, oare de aer (dar de asta suntem obsedati fiecare in parte, sau mai bine spus dependeti involuntar), de cafea ? Sincer nu stiu. Oricum fiecare in parte ar trebui sa ne dam seama de ce anume suntem obsedati si sa tratam acest lucru, sau cine stie, poate nu trebuie sa il tratam, poate trebuie sa traim cu el, poate obsesia este singurul lucru care ne face umani, care ne face sa gandim in perspectiva.

Oare poate spune cineva concret ce anume este obsesia ? Greu de crezut. Oricum obsesia va ramane in mintile noastre o perioada indelungata. Si totusi ma intrebi daca putem supravietui fara obsesii ? Cred ca nu de aceea omul are minte, ca sa o foloseasca chiar daca in scopuri bune sau nu, totusi suntem umani si pana la urma tot asa vom ramane.

Cam atat despre obsesie……………….

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s